woensdag 18 mei 2011

Dortmund

Hoi iedereen, `t 2de weekend van Mei is altijd de grote show in Dortmund, maar dit jaar was er `n Jubileum show van de F.C.I, ( 100 jaar) in combinatie met de VDH-Europasiegershow 2011.( 8 Staby`s)
We hadden Anne,Foppe en Lauke ingeschreven, Anne ging voor de titel F.C.I. Jahrhunder Beste Veteraan wat hem met 12 jaar ook gelukt is de Keurmeester was zeer onder de indruk van de conditie van Anne, alleen `t lopen ging wat slecht, maar ja op die leeftijd moeten wij `t nog maar zien te doen en bij `n hond ligt `t toch wat anders, Voor Foppe met concurentie hij werdt Beste Reu en de titel F.C.I.-Jahrhundersieger, Lauke was wel beste Teef in z`n klas maar niet de beste teef, dat was weg gelegd voor Joke v. Gemert, maar Lauke had genoeg aan 1 punt en is daar mee DUITS-VDH Kampioen en ze had `t CACIB wat haar tevens ook nog INTER, SHOW KAMPIOEN is geworden .
Foppe werdt de BOB en mocht s`avonds naar de Erering, waar `t dit keer geen plaatsing werdt.


De 2de dag haden alleen Foppe en Lauke mee gedaan van de 5 Staby`s die er nu mee deden werdt Foppe beste en Lauke beste Teef en VDH- Europasieger 2011 en Foppe de Bob, ook deze keer mocht hij naar de finale, maar nu ook geen plaatsing,
De eerste Foto is Anne, de 2de de koppelklas met Foppe en Lauke en de 3de is Foppe.
Gr Harrie.

Geen opmerkingen: