zondag 24 juli 2011

World Dogshow in Paris 2011

Op 7.8,9,10, July was de Wereldshow in Parijs, de jachthonden mochten op zondag 10 July aantreden voor de Titel Wereld Kampioen 2011.
Er waren 6 Staby`s in geschreven 2 Reuen en 4 Teefjes, de 2 heren waren Foppe in de Openklas en Anne in Veteraanklas.
Tegen 12.00 uur waren we aan de beurt Foppe mocht de spits af beiten en kreeg van de Keurmeester de Titel, WW 2011, daar we zaterdag ook nog de Nationale show hadden gedaan en Foppe ook daar zijn punt had gewonnen mag hij ook de titel Frans Kampioen er bij schrijven en om dat dit zijn 2de jubileum show is en het CACIB heeft gewonnen ook nog de titel F.C.I Centenary Champion er toe voegen.
Wat een Weekend.
Anne werdt geshowd door Henrico mijn Vriend, Anne liep voor zijn leeftijd ( 12 jaar) als een jonge gup.
Daar Anne zeer gesteld is op Henrico had ik besloten dat Henrico maar met Anne moest lopen,
De keurmeester was onder indruk voor de kwaliteit op deze leeftijd, Anne zag er goed uit en liep ook goed.Anne kreeg de Titel WVK 2011, Ben reuze blij met mijn Anne en de titel.
Lauke moest ook nog, maar kreeg van de Keurmeester het R.Cac +R.Cacib, dus eigenlijk niks maar 2de worden is ook een prestatie als Reserve Wereld kampioen te zijn, dus volgend jaar beter.


In de Erering was het zowel voor Foppe en Anne er in en er uit, maar naast de Erering stond een ere podium waar we onze nummers 1 gefotografeerd hebben.
Blij en voldaan gingen tegen 18.00 uur weer terug naar het Hotel, waar we het nog dunnetjes hebben gevierd.
De volgende dag zijn we met onze Kampioenen weer naar huis gereden.
Gr Harrie.
  

Geen opmerkingen: